Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes voor liftonderhoud

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Wat zijn de kosten voor het onderhoud van een personenlift?

Volgens de Rijksoverheid zijn bij een huurwoning de kleinere reparaties aan de lift voor rekening van de huurder en de grotere reparaties voor de verhuurder. De verhuurder mag servicekosten voor de lift in rekening brengen bij de huurder.

De kosten voor het onderhoud van de lift

De kosten voor een onderhoudscontract voor een personenlift lopen nogal uiteen en zijn naast de frequentie en het type onderhoudsbeurt van de personenlift ook afhankelijk van bijvoorbeeld van te voren vastgestelde prestatie-eisen.

Technische storingen

In het onderhoudscontract voor de personenlift kan een maximaal aantal (technische) storingen worden opgenomen met een garantie op goedkeuring. Daarbij kan de specialisatie van het bedrijf voor liftonderhoud de prijs mede bepalen. Sommige oudere personenliften kunnen niet zomaar door ieder bedrijf worden onderhouden. Na modernisering van oudere personenliften is het aan te raden direct een onderhoudsofferte aan te vragen waarbij rekening wordt gehouden met de specificaties van de lift.

Waar u op dient te letten bij het onderhoudscontract

Kleinere liftbedrijven hanteren vaak wat lagere prijzen dan grotere liftbedrijven, maar daarbij is het opnieuw zaak goed te letten op de mogelijkheden van het onderhoud aan de personenlift. Zaken als specialisatie van het bedrijf; dekkingsgraad; bereikbaarheid van de monteurs, klantenservice en online omgeving en de wettelijke eisen en veiligheidsvoorschriften spelen een rol in de keuze bij het liftonderhoud.

Vraag nu offertes aan voor onderhoud en service voor uw lift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag met de zoektocht naar de juiste onderhoudspartijen voor uw lift!

Liftonderhoud offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor liftonderhoud aan. Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over liftonderhoud en service aan uw lift


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken