Wij helpen u graag verder

Bel ons, we helpen u graag!


Bel mij terug

Stuur mij offertes

Bel 003120-4637185
PRIJZEN VERGELIJKEN

Over ons

Wie zijn we?

Thijs Willems (oprichter van Liftoffertes België en Nederland), woont in een appartementencomplex en kreeg als voorzitter van de VME vragen over de hoge prijzen en service van het huidige liftonderhoudsbedrijf. Thijs ging op zoek naar een andere partij. Al zoekend kwam hij erachter dat een website met goede informatie over liften, waar mensen offertes kunnen aanvragen en vergelijken er nog niet was. Een jaar na dit onderzoek ging de eerste versie van deze website in de lucht. Het Liftoffertes team België helpt u graag en om uw zoektocht makkelijker te maken.

Wat doen we?

Liftoffertes biedt achtergrondinformatie over liften, wetgeving en prijzen. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend en gratis offertes aanvragen van verschillende erkende liftleveranciers. We zijn gespecialiseerd in offertes voor trapliften, huisliften, personenliften, mindervalidenliften, liftonderhoud, liftreparatie en liftrenovatie. Wanneer u de verschillende offertes ontvangt, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen en de juiste keuze maken!

Hoe werkt offertes aanvragen?

  • Stap 1: Vul gemeente of postcode in, en druk op 'GA
  • Stap 2: Om uw wensen goed in kaart te brengen, bellen we u op om deze door te spreken.
  • Stap 3: We vragen liftbedrijven uit België een offerte te maken die past bij uw wensen.
  • Stap 4: U vergelijkt vrijblijvend prijzen, kwaliteit, service en oplossingen.

Voor wie is Liftoffertes?

Liftoffertes is voor consumenten, de vereniging van mede-eigenaars en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld langer thuis blijven wonen maar heeft u daarvoor een traplift nodig? Dan kunt u eenvoudig meerdere traplift offertes aanvragen. Bent u voorzitter of syndicus van een VME, dan kunt u verschillende offertes voor liftonderhoud aanvragen en ontvangen. U kunt als bedrijf bijvoorbeeld volledige offertes voor een liftrenovatie ontvangen.

Waarom zou ik offertes aanvragen bij Liftoffertes België?

  • We werken alleen met erkende liftleveranciers uit België.
  • De liftleveranciers staan met elkaar in concurrentie en brengen scherpe offertes uit.
  • Om goed kwaliteit, prijzen en service te kunnen vergelijken.
  • Liftaanbieders kunnen verschillende oplossingen aandragen.
  • U krijgt gratis en vrijblijvend hulp aangeboden.

Liftoffertes in het Engels

Voor Engelstalige bezoekers en consumenten, Verenigingen van mede- Eigenaren en bedrijven is het mogelijk offertes aan te vragen bij Liftoffertes Engeland.

Bespaar geld door offertes te vergelijken

Offertes van liftleveranciers uit België

Klanten beoordelen ons met een 9,6