We helpen u graag verder

Bel ons, we helpen u graag!


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken

Over ons

Wie zijn we?

Liftoffertes (België) is in 2016 opgericht en heeft een hecht team met specialistische kennis omtrent de liftenbrance. Liftoffertes is het eerste lift offertes platform in de Benelux om consumenten en firma's/ bedrijven van transparante en concurrerende offertes te voorzien.  De aangesloten partners zijn ISO gecertificeerd en hebben deskundige monteurs en installateurs in dienst. De liftbedrijven brengen volledige offertes uit voor Nieuwbouw liften, huislift, personenlift of traplift, Liftonderhoud & service en Liftrenovatie en modernisering. Het Liftoffertes team helpt u graag en om uw zoektocht makkelijker te maken.

Wat doen we?

Liftoffertes biedt achtergrondinformatie over liften, wetgeving en prijzen. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend en gratis offertes aanvragen van verschillende erkende liftleveranciers. We zijn gespecialiseerd in offertes voor trapliften, huisliften, personenliften, mindervalidenliften, liftonderhoud, liftreparatie en liftrenovatie. Wanneer u de verschillende offertes ontvangt, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen en de juiste keuze maken!

Hoe werkt offertes aanvragen?

  • Stap 1: Vul uw gemeente of postcode in, en druk op de knop 'GA
  • Stap 2: Om uw wensen goed in kaart te brengen, bellen we u vanaf een Nederlands nummer: 003120-4637185 om deze door te spreken.
  • Stap 3: We vragen liftenfirma's en liftmerken uit België een offerte te maken die past bij uw wensen.
  • Stap 4: U vergelijkt vrijblijvend prijzen, kwaliteit, service en oplossingen.

Voor wie is Liftoffertes?

Liftoffertes is voor consumenten, de vereniging van mede-eigenaars en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld langer thuis blijven wonen maar heeft u daarvoor een traplift nodig? Dan kunt u eenvoudig meerdere traplift offertes aanvragen. Bent u voorzitter of syndicus van een VME, dan kunt u verschillende offertes voor liftonderhoud aanvragen en ontvangen. U kunt als bedrijf bijvoorbeeld volledige offertes voor een liftrenovatie ontvangen.

Waarom zou ik offertes aanvragen bij Liftoffertes België?

  • We werken alleen met erkende liftleveranciers uit België.
  • De liftleveranciers staan met elkaar in concurrentie en brengen scherpe offertes uit.
  • Om goed kwaliteit, prijzen en service te kunnen vergelijken.
  • Liftaanbieders kunnen verschillende oplossingen aandragen.
  • U krijgt gratis en vrijblijvend hulp aangeboden.

Citations de l'ascenseur en langue française

Pour les visiteurs et consommateurs francophones, les syndicats de copropriétaires et les entreprises, il est possible de demander des devis auprès de Liftoffertes/be/fr

Liftoffertes in het Engels

Voor Engelstalige bezoekers en consumenten, Verenigingen van mede- Eigenaren en bedrijven is het mogelijk offertes aan te vragen bij Liftoffertes Engeland.

Offertes voor storingen? Of reparaties nodig aan uw lift?

We zijn 24/7 beschikbaar via ons servicenummer:  003120-4637185