Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Lift Digitaliseren

Door nieuwe digitale ontwikkelingen is het nu heel goed mogelijk uw oude(re) lift te moderniseren en te voorzien van allerlei digitale snufjes. U moet hierbij denken aan handige digitale toepassingen, zoals een smart lichtsysteem dat werkt met sensoren en bijvoorbeeld ook voice-gestuurde bediening. Ook het onderhoud wordt door digitale ontwikkelingen een stuk efficiënter: door het systeem gegevens te laten verzenden naar de cloud kan er een koppeling worden gemaakt met data over het optimaal functioneren van de lift. Is er iets mis of gaat iets niet helemaal zoals bedoeld? Dan krijgt de servicemonteur een digitaal seintje en neemt hij contact op met de eigenaar van de lift om zo snel mogelijk tot reparatie of optimalisatie over te gaan.

Verschillende apps in de lift

Ook verschillende apps, zoals Alexa en de merk gerelateerde apps kunnen aan het systeem worden gekoppeld. Zo ‘praten’ alle systemen met elkaar en kunnen onderhoud en servicebeurten optimaal op elkaar worden afgestemd. Hierdoor is de kans op een defecte lift of een plotselinge reparatie drastisch verminderd. Slijtage, afwijkingen, technische problemen worden direct gerapporteerd en komen via de juiste digitale kanalen bij de juiste partijen. Ook meer geavanceerde zaken als een blindsquare-app of voice-gerelateerde besturingssystemen zijn nu mogelijk en maken de lift niet alleen moderner, maar ook nog eens toegankelijker voor iedereen.

Nooit meer opgesloten in de lift

Een heel fijne nieuwe toepassing is dat steeds meer liften beschikken over een spreek-luisterverbinding, waarmee een opgesloten liftpassagier hulp kan inroepen. Geen alarmbel meer of een nummer dat de passagier moet bellen maar gewoon voice-gestuurd om hulp vragen. Omdat deze liften daardoor ook gekoppeld kunnen worden via internetapplicaties aan computernetwerken is het ook mogelijk bepaalde automatiserings- en computersystemen te koppelen om liftinformatie uit te wisselen. Steeds vaker worden echter merkonafhankelijke communicatiesystemen toegepast. Deze hebben het voordeel dat de eigenaar eenvoudig van onderhoudsfirma kan wisselen zonder dat de spreek-luisterverbinding vervangen moet worden

Communicatiesystemen op afstand

De meeste mogelijkheden bieden de merkafhankelijke communicatiesystemen die grote fabrikanten, zoals Otis, KONE en Schindler, met nieuwe liften meeleveren en die zij zelf in onderhoud nemen. Hiermee kunnen deze merken op afstand heel gericht in de liftbesturing kijken. Door dat te doen wordt niet alleen het probleem duidelijk maar ook de oorzaak. Ook het 'op afstand' doen van herstelacties blijkt hierdoor steeds vaker mogelijk.

Kosten lift moderniseren en digitaliseren

De kosten van het moderniseren en of digitaliseren van uw lift zijn afhankelijk van het aantal componenten dat aan vervanging toe is. Het is niet direct te zeggen wat dit in totaal kost. Soms gaat het om kleine aanpassingen en soms is een grote vakkundige modernisering nodig. De kosten hiervoor zijn daarom pas te bepalen na inventarisatie en diagnose van deze onderdelen. Tip is hierbij wel om van te voren goed af te stemmen wat er wel en niet wordt gemoderniseerd en de kosten van te voren zoveel mogelijk vast te leggen.

Maak de digitale shift

Maak de digitale shiften laat uw lift digitaliseren en ga voor de oneindige mogelijkheden die deze nieuwe ontwikkelingen bieden. Informeer naar de mogelijkheden en zet uw lift in de lift.

  • Als de techniek is verouderd
  • Als het bedieningsgemak en het liftcomfort niet meer conform deze tijd is
  • Als de lift geen goede display heeft
  • Als de lift door slijtage, schade of vandalisme er niet meer goed uitziet
  • Als de lift niet meer voldoet aan de actuele veiligheidseisen
  • Als de lift niet meer energiezuinig is

Vraag nu offertes aan voor digitalisering en modernisering van uw lift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag met de zoektocht naar liftbedrijven die liften digitalisering en moderniseren.


Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor Renovatie aan.


Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie: Renovatie?


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken