Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Wanneer een nieuwe lift of liftrenovatie?

De beslissing om tot liftrenovatie over te gaan is van veel zaken afhankelijk. De technische staat en daarmee de veiligheid van de lift staat altijd bovenaan in deze afweging.

Wettelijke bepalingen

Daarbij moet er rekening worden gehouden aan vernieuwde eisen aan de veiligheid en nieuwe wettelijke bepalingen. Het budget kan ook een rol spelen in de keuze de lift te renoveren of geheel te vernieuwen.

Risico's

Er zijn wel 74 risico’s te benoemen als het gaat om bestaande liften. In Nederland zijn een groot deel van deze risico’s afgedekt door de NEN-EN 1081 norm. Daarnaast bestaat er een Europees opgestelde SNEL-norm (Safety Norm Existing Lifts) die een hulpmiddel kan zijn bij de zorgplicht voor liften en daarmee de beslissing tot de aanschaf en aanleg van een nieuwe lift dan wel tot liftrenovatie over te gaan.

Top-6 van de SNEL-norm

De top-6 van de SNEL-norm bestaat uit de volgende verbeteringen aan een lift:

  1. Kooiafsluiting

  2. Geregelde aandrijving

  3. Spreek- en luisterverbinding

  4. Knelbeveiliging deuren

  5. Noodverlichting kooi

  6. Vang/snelheidsbegrenzer

 

Welke keuze moet ik maken?

Bij de keuze een nieuwe lift aan te leggen of voor liftrenovatie te gaan moeten de totale liftkosten in overweging worden genomen waarbij ook rest levensduur een rol kan spelen. Daarnaast moet er rekening worden gehouden met de gebruikers van nu en hun wensen van nu die bijvoorbeeld naast veiligheid, comfort, toegankelijkheid ook eisen aan energieverbruik kunnen behelzen. Te alle tijde staat in deze afweging de veiligheid of het verbeteren van de veiligheid bovenaan, waarbij de zes punten van de SNEL-norm centraal staan. Bekijk ook het renovatie stappenplan.

Vraag nu offertes aan voor renovatie en modernisering van uw lift

Bij Liftoffertes kunt u terecht voor het aanvragen van renovatie en modernisering van alle soorten liften. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw lift kosten.

Liftrenovatie offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een liftrenovatie aan. Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over liftrenovatie?


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken