Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Top 3 beslispunten bij de aanschaf van een huislift

Als u een huislift gaat kopen, zijn er een aantal zaken die u goed moet overwegen. Hieronder vindt u de top 3 beslispunten bij de aanschaf van een huislift.

1. Plaats

Tegenwoordig is er niet veel ruimte meer nodig voor een huislift. De kleinste huislift de kleinste huislift neemt zelfs niet meer dan één vierkante meter in beslag. Dit betekent dat vooral de plek waar de lift moet komen, belangrijk is bij deze afweging. Waar is dat het meest praktisch? Waar past de lift goed in het interieur? Soms is het handig de huislift naast de trap te plaatsen, maar soms is het juist wenselijk vanuit een andere ruimte naar boven te kunnen. Deze plaatsbepaling is naast uw eigen wens en voorkeur ook afhankelijk van de montagemogelijkheden. Zowel de grote van de lift als de beschikbare ruimte in uw woning is daarbij een factor. Vraag uw liftleverancier en monteur goed naar de mogelijkheden.

2. Persoonlijke wensen en voorkeuren

Uw persoonlijke wensen en voorkeuren spelen natuurlijk een grote rol bij de keuze van de meest geschikte huislift in uw woning. Hoe groot wilt u dat de lift is? Hoeveel ruimte heeft u in uw woning voor de lift over? Naar hoeveel verdiepingen moet de lift gaan? Hoeveel mensen moet de lift kunnen vervoeren? Moet de huislift geschikt zijn voor een rolstoel? Moet de lift worden weggewerkt in het interieur? Wilt u een stoeltje in de lift of andere extra’s? Dit soort vragen en meer moet u uzelf stellen voordat u een beslissing neemt voor de aanschaf van de juiste huislift.

3. Prijs

Allereerst is het belangrijk te bepalen hoeveel budget u heeft voor de aanschaf van een huislift. Dit type lift komt in veel vormen en maten en kan daarom enorm in prijs uiteen liggen, afhankelijke van uw wensen en de mogelijkheden binnen uw woning. Kleine huisliften zonder schacht en zonder luxe extra’s zijn uiteraard goedkoper dan grote(re) huisliften met eventuele luxe extra’s. Er is veel mogelijk en afhankelijk van uw wensen en voorkeuren en uw beschikbare budget kunt u voor veel luxe en design kiezen. Laat u ook hier goed over informeren voordat u tot aanschaf over gaat.

Vraag nu offertes aan voor een huislift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag met de zoektocht naar een nieuwe huislift!

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een huislift aan.

Huislift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over huisliften?