Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Kroon Liften België

Kroon Liften is een liftmerk wat gespecialiseerd is in platform-, personen-, goederen- en mindervalidenliften. Kroon Liften B.V. is een liftbedrijf wat een landelijk dekking heeft en is ook actief in België. Ze bieden een groot assortiment van verschillende soorten liften aan. Kroon Liften heeft ruim 50 jaar ervaring. Elke lift is in principe leverbaar door Kroonliften. Naast het plaatsen van liften kunt u bij Kroon Liften ook liftonderhoudscontracten afsluiten. Ze garanderen kwaliteit en levenslange adequate service op de liften door hen geplaatst. Kroon Liften bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar liftonderhoud en huisliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de woonhuislift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.

(Zie afbeelding 21)

Kroon Liften matrix  
(Afbeelding 21)

 

Reviews op internet

Kroon liften krijgt op Google 4,6 sterren van de 5. Er hebben 7 beoordelaars een review geschreven over Kroon liften (zie afbeelding 22)

afbeelding 5 van reviews van Google over Kroon liften

Afbeelding 22

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliftengoederenliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreide onderhoudscontract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Kroon Liften

Het bedrijf werd 3,5 jaar geleden opgericht en heeft zich gevestigd in Groenlo op 2-1-2018. Ze hebben een ruime ervaring, wel 50 jaar binnen de liftenbranche. Ze bieden een breed assortiment van liften aan en willen de kopen van een nieuwe lift geheel ontzorgen.

Services

Kroon Liften is een jong liftmerk en is sterk in het adviseren, ontzorgen, leveren, monteren en onderhouden van liften. Er is een storingsdienst die 24/7 actief is.

Actief in welke regio?

Kroon Liften biedt haar producten en diensten aan in België en Nederland

Organisatiegrootte Kroon Liften

Kroon Liften heeft circa 35 medewerkers in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van Kroon Liften zit aan de Uitbreidingstraat 84-3 B-2600 te Berchem

Aantal monteurs

Kroon Liften heeft circa 25 liftmonteurs in dienst die uiterst deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - KONE - Otis - Otolift - Schindler -

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een huislift aan.

Vraag Kroon Liften offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de verschillende liftmerken.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken