Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

KONE

Met trots kunnen we zeggen dat KONE één van onze liftpartners is. Desondanks hebben we geprobeerd zo objectief mogelijk onderstaande informatie samen te stellen.

Prijs/Kwaliteit verhouding KONE

 

 

  • Goede kwaliteit service/liften. KONE onderscheidt zich door een hoge mate van service en kwaliteit te verlenen. Dit bereiken ze onder meer door het gebruik van jaarlijkse terugkerende klanttevredenheidsonderzoeken en door procesmatig te werken. Dit procesmatig werken heeft geleid toe, dat alle KONE kantoren, fabrieken en R&D ISO 9001 gecertificeerd zijn. Al deze punten leidden tot een hoge kwaliteit van de liften en een hoog serviceniveau. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat de liftmonteurs gemiddeld binnen 36 minuten op locatie zijn. KONE heeft de meeste monteurs per vierkante kilometer.

 • Prijs. Deze hoge kwaliteit van liften en service leidt ook tot wat hogere prijzen dan gemiddeld voor liftonderhoud. Wat betreft de aanschaf van een nieuwe lift zijn de prijzen gemiddeld of zelfs laag te noemen, zeker als je deze vergelijkt met prijzen van liften die kwalitatief in de buurt komen van een KONE lift.

 

Reviews op internet

KONE krijgt goede beoordelingen op website van Google. 21 beoordelaars hebben Kone gemiddeld met 3,7 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 4)

afbeelding 6 van reviews van Google over KONE Liften
Afbeelding 4

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die zoekende zijn naar liftonderhoud, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van onderhoud kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteit matrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.

afbeelding 8 matrix met logos van liftmerken
Afbeelding 8

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis KONE

KONE is opgericht in 1910 en heeft zijn hoofdkantoor in Espoo nabij Helsinki, Finland. KONE is een internationaal ingenieurs- en servicebedrijf met ongeveer 55.000 medewerkers in 60 landen wereldwijd. Daarnaast bouwt en onderhoudt KONE automatische rolpaden, deuren en poorten, roltrappen en liften. Het bedrijf biedt lokale service voor bouwers, ontwikkelaars, gebouweigenaren, ontwerpers en architecten in 1.000 kantoren in meer dan 50 landen. Sinds 1924 is KONE eigendom van een bekende Finse familie; Herlin. Nadat Harald Herlin het bedrijf in 1924 had overgenomen, was hij tot 1941 voorzitter van het bedrijf. Daarna nam zijn zoon Heikki H. H. Herlin van 1941-1987 de functie van zijn vader over. De controle over het bedrijf werd vervolgens overgedragen aan zijn zoon Pekka Herlin, die hij van 1987-2003 behield. De huidige voorzitter van de Raad van Bestuur van KONE vanaf 2003 is Antti Herlin, de zoon van Pekka Herlin. In het Fins betekent KONE "machine" of "apparaat".

Welke services en liften levert KONE ?

KONE liften bouwt installeert en serviced automatische rolpaden, roltrappen, deuren en poorten, roltrappen, personenliften en huisliften. Daarnaast voert KONE ook liftrenovaties en liftmoderniseringen uit

Actief in de volgende regio

KONE liften levert in heel Nederland hun producten en levert ook service in heel Nederland. Daarnaast heeft KONE vestigingen in meer dan 50 landen.

Organisatie KONE

KONE liften heeft wereldwijd 55.075 mensen in dienst. In België heeft KONE vestigingen in Brussel en Antwerpen. De snelheidsrespons bij een eventuele storing is 36 minuten.

Kantoren KONE

De Hoofdzetel van KONE België ligt aan de Koning Albert II-laan 4 bus 9, 1000 te Brussel

Welke Vergelijkbare merken in België zijn er?

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften  - Otis - Otolift - Schindler 

Vraag nu Personenlift offertes aan

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. 

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de verschillende liftmerken en liftenfirma's.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken