Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Kan een traplift ook in een trap met bochten?

Een traplift in een trap met bochten is goed mogelijk. De installatie van een traplift op een trap met bochten is wat ingewikkelder dan de installatie bij een rechte trap, maar toch is hier niet altijd maatwerk voor nodig. De meeste trappen met bochten voldoen aan standaardafmetingen (kwart draai / halve draai) die aansluiten op de standaardformaten van het railsysteem waaraan de traplift wordt bevestigd. Soms wijken de maten af en is maatwerk wel nodig, maar dan nog is de installatie van een traplift in een trap met bochten geen enkel probleem en kan de installatie ook nog steeds binnen een halve dag plaatsvinden.

De prijs van de installatie

De prijs van een traplift met bochten is afhankelijk van maatwerk, type trap en eventueel extra gekozen opties. Een meedraaiende stoel of een zogenaamde parkeerbocht waardoor u naast de trap wordt afgezet, zijn zulke extra opties. Bij de installatie van een traplift in een trap met bochten moet er ook de afweging worden gemaakt of de traplift in de binnen- of de buitenbocht geïnstalleerd wordt. Dit kan zowel schelen in kosten als in ruimte, maar is ook weer afhankelijk van het type trap. In elke trap, dus ook in trappen met bochten, kan een traplift worden geïnstalleerd.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot 35%.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over trapliften.