Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Welke leveranciers van trapliften zijn er?

Er zijn een heleboel trapliftleveranciers. Grofweg zijn deze onder te verdelen in leveranciers die hun eigen liften maken en leveranciers die meerdere merken trapliften leveren. Ook bestaan er leveranciers voor gebruikte trapliften. De bekendste en meest gebruikte trapliftleveranciers zijn de volgende (in alfabetische en daarmee willekeurige volgorde):

Hieronder vindt u een korte omschrijving per genoemde leverancier.

Meer over de leveranciers van trapliften

Handicare

Deze leverancier uit Heerhugowaard is opgericht in 1886 (oorspronkelijk Jan Hamer & Co) en claimt het ontwerp van de eerste traplift in Europa in 1962. Handicare werkt samen met twee fabrieken, waarvan er één in Nederland staat en één in Engeland. Een kleine 75 jaar na het ontstaan van Liftenfabriek Jan Hamer & Co werd het idee voor de eerste stoeltraplift opgedaan. De kleinzoon van de heer Mulder was in 1960 in Amerika toen hij voor het eerst in aanraking kwam met dit product. Hij was dusdanig onder de indruk van het product dat hij besloot voor de Nederlandse markt een traplift te ontwikkelen. In 1962 volgde de eerste Europese stoeltraplift. (bron: Handicare)

Otolift Trapliften

Otolift Trapliften maakt al bijna vijftig jaar trapliften en is een bekende marktleider. Het familiebedrijf heeft vestigingen door heel Nederland en daarmee dus een hoge dekkingsgraad. De fabriek van Otolift staat in Nederland, waardoor snelle levering en service goed mogelijk is. Bij haast levert Otolift zelfs binnen een week. Gemiddeld staat er drie weken voor. Otolift Trapliften levert heel Europa vanuit Nederland.

Mobilae

Mobilae is een bedrijf dat naast liften ook veel andere producten levert gericht op de verbetering van de mobiliteit. Mobilae koopt de trapliften in en plaatsen deze met garantie en service. Ze kopen trapliften in van ThyssenKrupp (TKE), HandiCare en ook van het Engelse Platinum Stairlifts. Verder leveren ze scootmobielen, brommobielen, fauteuils, badliften, instapbaden en huisliften.

Stannah

Stannah biedt naast de levering van nieuwe liften ook tweedehands liften aan. Stannah komt uit Engeland en levert in meer dan vijftig landen. Stannah biedt de service van terugkoop als de gebruiker de lift niet meer nodig heeft. Stannah Trapliften is een bijna 150 jaar oud familiebedrijf dat zich toelegt op kwaliteit, veiligheid en degelijke service. We werken actief aan de vertrouwensband met onze klanten zodat ze weten dat ze altijd op ons kunnen vertrouwen bij de investering in een traplift. (bron: Stannah)

Smienk

Smienk heeft zich gespecialiseerd in tweedehands trapliften. Het is ook mogelijk een traplift te huren of te verkopen bij Smienk. Dit bedrijf verwijderd ook een traplift als deze in de weg staat. Voor voordelige tweedehands trapliften kunt u goed bij Smienk terecht.

ThyssenKrupp

Thyssenkrupp een van oorsprong Duits bedrijf dat zich in Nederland in Krimpen aan de IJssel heeft gevestigd. ThyssenKrupp is van grootste trapliftleveranciers ter wereld en beschikt over showrooms door het hele land. ThyssenKrupp faciliteert ook zogenaamde ‘kijkdagen’ bij mensen thuis zodat een toekomstige klant goed kan zien hoe een traplift eruit ziet en hoe deze functioneert. Thyssenkrupp biedt ook de mogelijkheid tot het huren van een traplift aan en is tevens gespecialiseerd in alle andere type liften en mechanische trappen.

Liftconstuct

TLiftconstruct bvba is een bedrijf wat al 20 jaar ervaring heeft in het produceren van trapliften maar ook andere soorten liften. Daarnaast is het mogelijk onderhoud en service af te nemen bij Liftconstruct. Ze hebben ervaring met verschillende liftmerken zoals Aritco, Hawle en Meditek.

Alle trapliftleveranciers in een schema

Aanbieder Soort Prijsklasse Koop/huur
Handicare Fabrikant Middel tot hoog Koop
Otolift Fabrikant Middel tot hoog Koop en huur
Mobilae Leverancier Middel tot hoog Koop en huur
RecentLift Tweedehands Laag tot middel Koop
Stannah Fabrikant Middel tot hoog Koop
Smienk Tweedehands Laag tot middel Koop
ThyssenKrupp Fabrikant Hoog Koop en huur
Strobbe Fabrikant Middel tot hoog Koop
Liftconstuct Fabrikant Middel tot hoog Koop en huur

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot 35%.


Vraag gratis en vrijblijvend meerdere traplift offertes aan.

Vraag traplift offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over een traplift?