Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

ThyssenKrupp (TKE)

Met grote trots kunnen we zeggen dat ThyssenKrupp één van onze liftpartners is voor huisliften en trapliften. Desondanks hebben we geprobeerd zo objectief mogelijk onderstaande informatie samen te stellen.

Reviews op internet

ThyssenKrupp België krijgt goede beoordelingen op de website van de Feedback company en Google. 33 beoordelaars hebben Thyssenkrupp gemiddeld met 4,6 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 20)

afbeelding 20 van reviews van Google over Thyssenkrupp
Afbeelding 20

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar een huislift, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van huisliften kunnen ze zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteit matrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.

afbeelding 21  matrix met logos van alle huisliftmerken
Afbeelding 21

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Thyssen Krupp

‘Engineering. Tomorrow. Together.’ Dat is de nieuwe missie van Thyssenkrupp waarbij de focus moet liggen op samenwerking en het aanbieden van nieuwe technologie en revolutionaire oplossingen. Thyssenkrupp is nu een moderne, mondiale industriële speler op de markt en heeft flink aan het imago gewerkt de laatste jaren en dat is te merken. DXe lift- en roltrapinstallaties van Thyssenkrupp zijn over de hele wereld te vinden. Thyssenkrupp is altijd in beweging en innoveert constant door het aanbieden van uitgebreide mobiliteistoplossingen.

Services

Thyssenkrupp biedt liften, roltrappen, rolpaden/hellingen en overige mobiliteitsoplossingen op maat. Bij deze laatste categorie valt te denken aan passenger boarding bridges (vliegtuigslurven of passagiersbruggen) en hef- en laadplatformen, hijswerktuigen, enzovoort. Een van de belangrijkste pijlers van Thyssenkrupp is het leveren van hoogwaardige service en onderhoud voor liften. Daarbij de dekking van wereldwijde expertisecentra uniek te noemen. Thyssenkrupp dekt alle onderhoudsgerelateerde behoeften, ongeacht de fabrikant. Dit is een uniek concept in de branche en daarmee ook een groot voordeel voor alle klanten van Thyssenkrupp.

Actief in welke regio?

Thyssenkrupp is actief over de hele wereld en heeft in België  en Nederland meerdere vestigingen.

Organisatiegrootte

Thyssenkrupp is wereldwijd actief en beschikt over een wereldwijde netwerk van expertisecentra.

Kantoren

Het hoofdkantoor van TK Elevator ligt aan de Melsele Schaarbeekstraat 40A 9120 te Melsele in België.

Aantal monteurs

Thyssenkrupp heeft meer dan 24.000 servicemonteurs wereldwijd beschikbaar.

Snelheid respons bij een eventuele storing

24/7 beschikbare servicedienst. Hooggekwalificeerde servicemonteurs met ruime ervaring en toegang tot een wereldwijd technologienetwerk voor installaties van derden. Hierdoor kan Thyssenkrupp fabricaatonafhankelijke service van topklasse leveren voor producten van andere bedrijven. 24-uurs realtime technische ondersteuning van wereldwijde servicecentra.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - Otolift - Schindler - Smienk Trapliften - Strobbe

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de verschillende trapliftmerken.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken