Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Strobbe BV

Strobbe is fabrikant in liften. strobbe-liftsystemen produceert trapliften, huisliften, platformliften en parkeersystemen. het is een groot bedrijf wat voorziet in trapliften, huisliften, platformliften en ook parkeersystemen.

 

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar trapliften, huisliften of platformliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van trapliften en huisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 22)

Matrix strobbe 
(Afbeelding 22)

 

Reviews op internet

Op Google hebben 8 beoordelaars Strobbe Mobility Solutions Liften gemiddeld met 4,1 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 23)

 Strobbe Google reviews
Afbeelding 23

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Strobbe Mobility Solutions

Strobbe Mobility Solutions (eerder Strobbe NV) maakt sinds 2014 deel uit van de Group RDL-Strobbe bestaande uit RDL Engineering NV en Hymo Belux. De drie entiteiten beschikken daarmee over de kennis van het grootste aanbod van liftsystemen conform de Europese machinerichtlijn in België.

Services

Strobbe Mobility Solutions BV is sinds 1919 een van de belangrijkste spelers op het vlak van liftsystemen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Strobbe terecht voor het ontwerp, installatie, aanpassingen, onderhoud en een 24/7service voro trapliften, huisliften en platformliften

Actief in welke regio?

Strobbe bv biedt producten en diensten aan in België

Organisatiegrootte Strobbe bv

Bij Strobbe BV werken meer dan 1500 mensen

Kantoren

Het hoofdkantoor van STROBBE MOBILITY SOLUTIONS BV zit aan de Ambachtenstraat 46 8870 te Izegem

Aantal monteurs

Strobbe bv heeft wel 200 lift technici die erg ervaren en deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - TKElevator

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de verschillende traplift merken.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken