Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Otolift

Otolift is een van de grootste traplift-leveranciers van België. Het familiebedrijf opgericht in 1891 door dhr. Otto Ooms is uitgegroeid tot een bedrijf met 500+ medewerkers. Hierdoor kan Otolift goede service bieden en staat het serviceteam 24/7 paraat. In 2016 heeft Otolift het predicaat ‘Koninklijk’ mogen ontvangen. Dit bevestigt des te meer dat de kwaliteit die Otolift levert hoog is.

Traplift

Otolift biedt de mogelijkheid zowel eerste- als tweedehands trapliften te kopen. Daarnaast is het ook mogelijk om trapliften te huren bij Otolift. Als u liever wat geld bespaart op een traplift is het aan te raden de tweedehands traplift te kopen. Zoals Otolift zelf aangeeft zijn ze vriendelijk geprijsd, omdat zij een van de grootste trapliftproducenten zijn in Nederland. Otolift biedt hierdoor scherpe prijzen ook omdat er altijd wel een monteur in de buurt is.

 

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Otolift

Sinds de oprichting van Otolift in 1891 door dhr. Otto Ooms is het bedrijf succesvol geweest. Na enkele jaren ook actief te zijn geweest in andere disciplines, specialiseerde het bedrijf zich in de ontwikkeling en productie van trapliften. Inmiddels heeft het bedrijf al meer dan 185.000 Otolift trapliften geproduceerd. Kwaliteitsliften van puur Nederlandse maak, allen afkomstig uit de eigen fabriek in Bergambacht. Otolift heeft op dit moment meer dan 500 werknemers waarvan er meer dan 100 monteurs continu op de weg zitten. De servicedienst is daardoor 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar. Inmiddels hebben al meer dan 135.000 klanten hun keuze op Otolift laten vallen. En niet voor niets. De producten van Otolift staat voor meer dan 125 jaar kwaliteit en voor betrouwbaarheid en unieke betrokkenheid bij de klant.

Services

Otolift is een 100% Koninklijk Nederlands bedrijf dat landelijk dekkend is. Otolift beschikt over meer dan 100 monteurs die altijd klaar staan. Ook de 24/7 servicedienst staat tot uw beschikking. Otolift heeft een eigen fabriek van 15.000m2 waar alle trapliften worden ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast heeft Otolift een unieke meetmethode ontwikkeld waarmee uw traplift tot op de tiende millimeter nauwkeurig wordt ingemeten en in een 3D-schets gegenereerd. Hiermee is de optimale passing van uw lift gegarandeerd. Met behulp van de eigen virtual reality app kunt u vervolgens direct zien hoe een en ander eruit komt te zien. Ook als u eerst even wat voorbeelden in het echt wil zien, kan dat. Otolift beschikt over een eigen showroom waar u alle trapliften kunt zien en uitproberen. Ook komt Otolift graag naar u toe voor een passend advies. Levenslange garantie in combinatie met jaarlijks onderhoud.

Actief in welke regio?

Otolift levert in heel België en Nederland hun producten en levert ook service in heel België en Nederland.

Organisatiegrootte

Meer dan 500 werknemers.

Kantoren

In België heeft Otolift een showrooms in Merelbeke, Bezoekadres is:  Verlorenbroodstraat 120, 9820 Merelbeke

Aantal monteurs

Otolift heeft meer dan 130 monteurs in dienst.

Snelheid respons bij een eventuele storing

24/7 servicedienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Schindler - Skylift

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. Geef in het vakje “aanvullende informatie” aan dat u een offerte van Otolift wilt ontvangen.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan.

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de stoelliften.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken