Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Mobilae voor meer vitae

Mobilae België is een bedrijf wat is ontstaan uit de gedachte om ouderen een beter leven te geven en ook een beter perspectief op een prettige oude dag. Ze hebben een viertal productgroepen waarop ze zich op richten en met name een focus op huisliften en trapliften voor senioren.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar trapliften of stoelliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de traplift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven en firma's.
(Zie afbeelding 28)

Matrix prijs kwaliteit Mobilae trapliften
(Afbeelding 28)

 

Reviews op internet

Mobilae België krijgt op Google 4 sterren van de 5. Er hebben 102 beoordelaars een review geschreven over Mobilae (zie afbeelding 29)

afbeelding Google reviews over Mobilae België trapliften
Afbeelding 29

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)
 • nieuwe of gebruikte traplift

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Mobilae traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Mobilae

Het bedrijf heette eerst PractiComfort sinds 1992 en is per 2020 hernoemd naar Mobilae en is nu een van de grotere onafhankelijke organisaties met een uitgebreid assortiment.

Services

Mobilae is een van de grotere merken als het gaat om trapliften, huisliften en scootmobielen. Mobilae plaats en serviced haar liften. Reparatieverzoeken kunnen ze ook inwiligen.

Actief in welke regio?

Mobilae biedt haar producten en diensten aan in België, Nederland Frankrijk en Duitsland.

Organisatiegrootte Mobilae

Mobilae heeft wel 300 medewerkers in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van Mobilae België zit aan de Xavier de Cocklaan 42, te Sint-Martens-Latem, België

Aantal monteurs

Mobilae heeft wel 75 liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - KONEMöhringer Liften - Otis - OtoliftLift Force - Kroon Liften - Lödige

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Mobilae traplift of huislift aan.

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over trapliften.Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over andere trapliften?


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken