Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

2e hands Traplift

U wordt ouder maar wil graag in uw eigen woning blijven wonen, een goed idee. Maar uw woning heeft wellicht wat aanpassingen nodig om dit mogelijk te maken. Het verwijderen van drempels verwijderen en het plaatsen van een traplift zijn zaken die dan vaak noodzakelijk blijken. Trapliften helpen u langer zelfstandig te blijven en stellen u in staat langer gebruik te maken van uw gehele huis. Beneden een slaapkamer inrichten, is dan niet nodig. Uw traplift brengt u veilig naar boven en naar beneden en op elk type trap kan een traplift geïnstalleerd worden. Natuurlijk is het wel een behoorlijke investering. Daarom kunt u ook overwegen een tweedehands traplift aan te schaffen. De markt voor deze tweedehands trapliften is goed en daarbij duurzaam. Door de grote hoeveelheid mensen die tot hun overlijden thuiswonend blijven, is het aanbod aan tweedehands trapliften de laatste jaren flink gestegen. U kiest hiermee voor een duurzame en voordelige oplossing.

Tweedehandse Traplift

De overheid moedigt het zo lang mogelijk zelfstandig in de eigen thuissituatie blijven wonen de laatste jaar flink aan. Doordat beschermde woonvormen en verzorgingstehuizen worden gesloten, zullen de komende jaren ca. 100.000 ouderen in hun eigen huis moeten blijven wonen, ook als het huis daar niet zo geschikt voor is. De oplossing is het huis klaar maken voor een periode waarin u niet alles meer kan. Dit wordt wel het levensloopbesteding maken van uw woning. Het verwijderen van obstakels zoals drempels en afstapjes, het aanpassen van de looproutes in uw huis, sloten en deuren gemakkelijker maken om open en dicht te doen, behoren tot dit soort standaard aanpassingen. Bij huizen met trappen naar verdiepingen of vanuit een portiek, zal ook het plaatsen van een traplift essentieel zijn. De optimalisatie van uw huis naar een veilig levensloopbestendige woning kan aardig wat geld kosten. Een van de zaken waarop u dan wellicht wat kan bezuinigen, is de traplift. De traplift zal over het algemeen de duurste aanpassing zijn en juist deze aanpassing kan ook slimmer en goedkoper. Door de grote behoefte en vraag naar trapliften in de afgelopen jaren, is ook het aanbod van tweedehands trapliften flink gegroeid.

Traplift-mogelijkheden voor u

Het type traplift en het specifieke model dat binnen uw woning past, is iets waar u specialistisch advies bij kunt gebruiken. Zodra u weet wat voor soort traplift u nodig heeft, kunt u een zoekopdracht uitdoen op de tweedehands markt. Laat uw traplift altijd door deskundige monteurs installeren en monteren en vraag ook vooral hulp bij het opmeten van uw trap voordat u een traplift aanschaft. Uiteraard kunt in plaats van een traplift ook kiezen voor een huislift; de mogelijkheden op dat gebied zijn ook groot. Liftoffertes is uw trapliftspecialist die u begeleidt bij het maken van de juiste keuze.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende trapliftleveranciers oplopen tot 35%.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over trapliften.