Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

Stoellift

De stoellift is tegenwoordig een veel geplaatste oplossing voor mensen die langer thuis willen blijven wonen maar niet meer goed ter been zijn of extra ondersteuning nodig hebben bij het betreden van de trap na een lang ziekenbed of andere onvoorziene omstandigheden. Het is best lastig om de juiste oplossing te vinden. Er zijn tenslotte veel verschillende aanbieders van stoelliften. U kunt bij ons eenvoudig meerdere stoellift offertes aanvragen. We vragen zelfs offertes direct bij de fabrikant zelf aan zodat u gegarandeerd de laagste prijs voor een stoellift geoffereerd krijgt.

Zittend over de trap bewegen

De stoel lift is een traplift waarbij men zittend over de trap beweegt. Het is een prettige en veilige manier om de trap op en af te gaan. Speciaal voor de veiligheid zijn er additonele opties af te nemen zodat u met een gerust hart de stoel lift thuis kunt gebruiken.

Onderhoud stoellift

Het is van groot belang dat uw stoellift goed en adequaat onderhouden wordt. We bieden offertes aan van verschillende liftpartners die het volledige onderhoud van uw stoellift kunnen uitvoeren.

Tweedehands stoellift

U kunt gerust tweedehands stoel liften offertes aanvragen. De aangesloten liftleveranciers garanderen een 100% veilige en optimaal functionerende stoellift voor een redelijk tarief. Daarnaast kunnen we er ook voor zorgen dat uw huidige stoellift gerepareerd wordt of geheel verwijderd wordt uit uw woning.

Vraag stoellift offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een stoellift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over trapliften?