Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Möhringer Liften

Möhringer Liften is een van de grootste lift-leveranciers van Nederland.

Prijs/Kwaliteitsverhouding merk

Möhringer bestaat als bedrijf al meer dan honderd jaar en is dochteronderneming van multinational Schindler. Bij Möhringer staat persoonlijke dienstverlening centraal, gewaarborgd door continue opleiding en training van haar werknemers. Möhringer is een actief lid van de Nederlandse Vereniging van Lift- en Roltraptechniek. Het is een van weinige industriële bedrijven in Nederland die zicht richt op het ontwerpen, leveren en plaatsen van custom design liftinstallaties voor zowel binnen als buiten. Möhringer streeft ernaar zo duurzaam mogelijk te werken door duurzame liften te ontwerpen met een minimale levensduur van 25 jaar en door te kiezen voor duurzame materialen en zo min mogelijk verpakkingsmateriaal. Ook zijn ze aangesloten bij de Dutch Green Building Counsil (DGBC), een organisatie die keurmerken ontwikkelt voor een onafhankelijke beoordeling van duurzaamheid van gebouwen en gebieden. Op de CO2-prestatieladder van Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden en Ondernemen (SKAO) dat bedrijven helpt bij het reduceren van CO2, heeft Möhringer Liften heeft de hoogst haalbare score niveau 5 (KIWA certificering) behaald. Ook ontving Möhringer als eerste liftenproducent in 2016 een Lean and Green Award in de categorie ‘personal mobility’ van het stimuleringsprogramma voor bedrijven en overheid.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar liftonderhoud, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van liftonderhoud & servicecontracten kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 14)

afbeelding 14 matrix met logos van liftonderhoudspartijen
(Afbeelding 14)

 

Reviews op internet

Möhringer Liften krijgt goede beoordelingen op de website van Google. 12 beoordelaars hebben Möhringer gemiddeld met 4,1 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 6)

afbeelding 6 van reviews van Google over Möhringer Liften
Afbeelding 6

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Vraag direct offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.

 

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Möhringer Liften

Möhringer is in 1915 opgericht als machinefabriek en heeft zich na de oorlog gespecialiseerd in het bouwen van liften. Na de overname door het Duitse Haushahn in 1978 legde Möhringer zich exclusief toe op het ontwerpen en installeren van liften. Nadat Haushahn in 1989 werd overgenomen door de Zwitserse multinational Schindler. Möhringer had inmiddels een gevestigde naam en bleef onder moederbedrijf Schindler uitbouwen. Inmiddels is Möhringer verhuist naar Den Haag en in hetzelfde pand gevestigd als Schindler. In 2015 is Möhringer ter ere van haar 100-jarige bestaan bij Koninklijk Besluit benoemd tot hofleverancier.

Services

Möhringer heeft een storingsnummer en biedt diverse servicediensten aan. Daarnaast bieden ze nazorg aan in de vorm van service, onderhoud, reparaties, renovaties en moderniseringen. Persoonlijk contact en flexibele responstijden staat centraal. Möhringer beschikt over meer dan 30 service- en onderhoudspunten, geografisch verspreid over heel Nederland.

Actief in welke regio?

Möhringer is actief in heel Nederland en moederbedrijf Schindler is actief wereldwijd.

Organisatiegrootte

Möhringer Liften is een bedrijf met ongeveer 90 medewerkers dat onderdeel uit maakt van het Schindler concern met ruim 60.000 medewerkers wereldwijd.

Kantoren

Möhringer is gevestigd op de Verheeskade 4, etage 4, 2521 BN in DEN HAAG en beschikt over een expeditieruimte in Voorschoten.

Snelheid respons bij een eventuele storing

Möhringer heeft een storingsnummer en biedt diverse servicediensten aan met flexibile responstijden.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - KONE - Lakeman Liften - Otis - Otolift - Schindler - Skylift

Vraag nu offertes aan voor een lift

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. Geef in het vakje “aanvullende informatie” aan dat u een offerte van Möhringer Liften wilt ontvangen.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken