Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Aesy Liften

Aesy Liften is een van de grotere liftleveranciers van België. Ze leveren hoofdzakelijk huisliften en doen onderhoud aan liften.

Prijs/Kwaliteitsverhouding merk

Aesy liften heeft de missie van partner Cibes Lift Group geadopteerd, namelijk toegankelijkheid voor iedereen. Voor elk nieuw of oud gebouw, winkel, magazijn, enzovoort vindt Aesy een passende oplossing, zonder dakopbouw dus zonder grote aanpassingen en zonder al te hoge kosten. Ook het feit dat een Aesy-lift onderhoudsarm is, beperkt de kosten aanzienlijk: een jaarlijkse onderhoudsbeurt is immers niet nodig. Toch staat Aesy 24/7 klaar met de eigen servicedienst. Aesy liften heeft alles zelf in huis doordat zij dochteronderneming van Cibes Lift Group zijn. Zo beschikt Aesy nu over een eigen solide fabrikant met korte lijnen binnen de fabriek en daarmee onderscheiden zij zich van de concurrentie.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar een een huislift, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van huisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 12)

afbeelding 12 matrix met logos van huislift merken

 

Reviews op internet

Aesy Liften heeft op Google zijn er 16 reviews gekregen met een gemiddelde van 3,6 sterren van de 5 sterren. (zie afbeelding 1)

 Aesy Liften België B.V. reviews
Afbeelding 1

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

 

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Vraag nu offertes aan voor een lift

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan.

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Aesy Liften

In 2005 is Aesy Liften opgericht in eerste instantie als zelfstandig dealer van platformliften. In 2009 werd het bedrijf verkocht aan Cibes Lift Group waarna Aesy marktleider werd in het platformliftensegment. Nu is Aesy een volledige dochteronderneming van de fabrikant en full-service onderneming in zowel Nederland als België. In beide landen heeft Aesy een volledig serviceteam bestaande uit eigen verkoopteam, installatieteams, onderhouds- en servicemonteurs en backoffice. Aesy is de enige leverancier in Nederland en België van Cibes producten. Cibes Lift Group is wereldwijd marktleider en al 70 jaar gespecialiseerd in platformliften. Cibes is actief in meer dan 50 landen en daarmee de grootste platformliftleverancier ter wereld. Toegankelijkheid voor iedereen, is dan ook de visie.

Services

Aesy Liften België gaat voor fulltime gegarandeerde service met een 24/7 servicelijn die klanten helpt bij storingen en andere problemen. Servicemonteurs door het hele land staan klaar om naar de klant toe te gaan. Alle service- en onderhoudsmonteurs worden intern opgeleid en getraind en zijn door het hele land beschikbaar.

Actief in welke regio?

Aesy is actief in heel België en Nederland. Partner Cibes Lift Group is wereldwijd actief in meer dan 50 landen.

Organisatiegrootte

Easy liften België heeft meer dan 100 werknemers en huurt daar bovenop een aantal onderaannemers die vast voor het bedrijf werken en intern worden opgeleid en getraind om de kwaliteit die Aesy wil brengen, te kunnen leveren.

Kantoren

Het hoofdkantoor bevindt zich aan de Bijkhoevelaan 34 2110 Wijnegem in België

Snelheid respons bij een eventuele storing

24/7 telefonische servicedienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Skylift

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een huislift aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over huisliften?


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken