Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

LIFTCONSTRUCT

Liftconstruct bvba is een bedrijf wat al 20 jaar ervaring heeft in lifttechniek en hierin gespecialiseerd is.  Het bedrijf is opgericht in 1989 door de heer van Hauwe Boudewijn. de naam was toen Lift repair BVBA.  Ze leveren goederenliften, platformliften, trapliften en kokerliften. Daarnaast is het mogelijk onderhoud en service af te nemen bij Liftconstruct. Ze hebben ervaring met verschillende liftmerken zoals Aritco, Hawle en Meditek,.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar trapliften en platformliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 28)

 Kwaliteits Matrix Liftconstruct Goederenliften
(Afbeelding 28)

 

Reviews op internet

Ze krijgen 4 sterren van de 5. Op Google hebben 4 beoordelaars Liftconstruct gemiddeld met 4 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 29)

 Liftconstruct reviews Google
Afbeelding 29

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Liftconstruct

Het bedrijf werd in 1989 opgericht en komt voor uit de kennis die de heer Van Hauwe Boudewijn heeft opgedaan bij de bekende liftfirma's Daelemans en Thyssen Krupp.  in 1990 werd het bedrijf uitgebreid. de opvolgende jaren daarna: 1996, 1998, 2000, 2004, 2007, 2008, 2014 en tot slot 2016 is Liftconstruct volledig uitgerold met alle de activiteiten die ze nu doen. Liftconstruct is een zeer gerennomeerd bedrijf als het gaat om lifttechniek.

Services

Liftconstruct is een van de grotere bedrijven als het gaat om goederenliften, platformliften, trapliften. 

Actief in welke regio?

Liftconstruct lift biedt producten en diensten aan in België en Engeland.

Organisatiegrootte LIFTMERK

Liftconstruct is heeft 1200 actieve werknemers,

Kantoren

Het hoofdkantoor van Liftconstruct bvba  zit aan de Lange Lobroekstraat 183, te Antwerpen.

Aantal monteurs

Liftconstruct bvba heeft 250 liftmonteurs en technici die erg ervaren en deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - TKElevator

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan.

Vraag offertes aan voor een Liftconstruct traplift

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de trapliften.


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken