Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Hoe gaat het huren van een traplift in zijn werk?

Het is mogelijk een traplift te huren of te leasen. Niet alle merken en installateurs bieden deze optie, dus de keuze is wat beperkt. Soms is het voordeliger een traplift te huren of te leasen omdat de situatie van tijdelijke aard is. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u van plan bent te verhuizen, maar in de tijd dat u nog in uw oude woning verblijft een traplift nodig heeft. Aanschaf van een traplift is in zo’n situatie natuurlijk veel duurder en het huren van een traplift is dan zeker de betere optie.

Huren of leasen?

Ook wanneer u de financiering voor de aanschaf van een traplift niet (direct) rond krijgt, is huren of leasen van een traplift een goed alternatief. De leveranciers van trapliften die huur- of lease-trapliften aanbieden, bieden ook vaak financieringsplannen die de aanschaf van een traplift toch soms mogelijk maken.

Huren traplift

Het huren van een traplift hoeft niet duur te zijn: bij een rechte trap beginnen de prijzen al bij € 100,- per maand. Voor trappen met bochten lift beginnen de prijzen bij € 150,- per maand. Naast de huurprijs moet er ook vaak borg worden betaald en in veel gevallen is de aanschaf of een deel van het railsysteem vaak voor de klant zelf, deze kosten komen neer op ongeveer € 2.000,-. De afweging een traplift te huren of te leasen moet zorgvuldig worden doorgerekend en ook de minimale huurperiode moet daarbij goed in acht worden genomen.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot 35%.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over trapliften.