Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

MP Liften

We zijn erg verheugd dat MP Liften Moving people één van onze liftpartners is in België en Nederland. Desondanks hebben we geprobeerd zo objectief mogelijk onderstaande informatie samen te stellen.

Prijs/Kwaliteitsverhouding merk

MP Devenco-LTC is een dochteronderneming van de Spaanse multinational MP lifts. MP Devenco-LTC levert door heel België en Nederland mobiliteitsoplossingen in de vorm van elke mogelijke lift als ook roltrappen en rolpaden voor elk mogelijk nieuw of oud gebouw of omgeving. Met veel ervaring in het leveren van advies op maat, is MP liften een gedegen speler op de markt te noemen. Het bedrijf streeft naar een goede persoonlijke relatie met al zijn klanten en zet mensen, innovatie, milieuvriendelijk en kwaliteit voorop.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar liftonderhoud, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van liftonderhoud & servicecontracten kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 14)

afbeelding 15 matrix met logos van liftonderhoudpartijen
(Afbeelding 15)

 

Reviews op internet

MP Devenco-TLC krijgt goede beoordelingen op de website van Google. 21 beoordelaars hebben MP Liften gemiddeld met 3,2 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 5)

afbeelding 5 van reviews van Google over MP Devenco-TLC
Afbeelding 5

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis MP Liften

MP liften heet volledig MP Devenco. Devenco is oorspronkelijk opgericht door Peter Weijermans en sluit zich in 2006 aan bij het wereldwijd actieve 30-jarig oude MP lifts dat een van oorsprong Spaans bedrijf is met de hoofdvestiging in Sevilla. In 2008 sluit Total Lift Care (TLC), de tweede Nederlandse vestiging zich aan bij MP en samen gaan deze bedrijven verder als MP Devenco-LTC. MP ontwerpt oplossingen voor installatie, onderhoud en modernisering en oplossingen voor het vervoer van personen en goederen in gebouwen en andere stedelijke ruimten. MP levert in meer dan 100 landen wereldwijd en heeft in de afgelopen 30 jaar al meer dan 135.000 liften geïnstalleerd en meer dan 16.000 liften in onderhoud en elke dag gebruiken meer dan 11.000.000 mensen deze liften.

Services

MP heeft eigen opgeleide service- en onderhoudsmonteurs in dienst die ervoor zorgen dat de liften werken en blijven werken. Ook preventieve onderhoudsprogramma’s zorgen voor een lange(re) levensduur. Verder heeft MP een servicenummer voor storingen. Daarnaast biedt MP goede renovatiediensten en geeft gedegen en persoonlijk advies over plaatsing, onderhoud en modernisering. MP levert liften, roltrappen en rolpaden voor elk type gebouw en biedt oplossingen op maat. Met de eigen handige liftontwerp-tool kan de eigen lift worden samengesteld.

Actief in welke regio?

MP Devenco-LTC is actief in heel Nederland en dochteronderneming van het wereldwijd actieve multinational MP lifts.

Organisatiegrootte

MP heeft in Nederland 46 werknemers en eigen opgeleide monteurs door heel Nederland.

Kantoren

Het hoofdkantoor bevindt zich op aan Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem (Antwerpen België)

Snelheid respons bij een eventuele storing

MP liften heeft een 24/7 telefoonnummer voor storingen en advies. Responstijd op storingen is binnen 24 uur.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Skylift

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Liftmerk aan.

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de liftmerken.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken