Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

ATM Liften

ATM Liften is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het onderhouden van liften. Daarnaast bieden ze als dienst aan volledige liftrenovatie en het moderniseren van liften. Ook goederenliften kunnen zo onderhoud en moderniseren. Het insatlleren van  en goederenliften evenals het installeren van huisliften.
Bent u geblokkeerd in uw lift?

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar liftonderhoud, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 36)

 Prijs Kwaliteit Matrix ATM Liften Onderhoud en renovatie
(Afbeelding 36)

 

Reviews op internet

 Op Google hebben 2 beoordelaars ATM Liften Liften gemiddeld met 4 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 37)

ATM Liften
Afbeelding 37

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

ATM liften offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis ATM Liften

Het bedrijf werd ATM Liften is al jaren een familiebedrijf. En staat garant doordat ze het certificaat van ISO  9001: 2015 willen behalen.

Services

ATM Liften is een specialist in het onderhouden & service, ontstoren, renoiveren en moderniseren van personenliften, goederenliften en huisliften.

Actief in welke regio?

 ATM Liften lift biedt producten en diensten aan in Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant.

Organisatiegrootte ATM Liften

 ATM Liften heeft een organisatiegrootte van circa 35 werknemers.

Kantoren

Het hoofdkantoor van ATM Liften zit aan 23 Rue Chopin 1070 te Brussel

Aantal monteurs

ATM Liften heeft een zeer dynamisch team dat bestaat uit een tiental techniekers.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Thyssen Krupp - Otis 

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor ATM Liften Ascenseurs aan. Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over andere liftmerken.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken