Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

De Lift

De Lift is een van de grotere onafhankelijke Belgische liftenfirma's. de Lift is gespecialiseerd in het onderhouden, herstellen en moderniseren van alle lift merken. 

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar liftonderhoud en renovatie, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel de grotere spelers als kleinere spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van liftonderhoud  kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 40)

 Prijs Kwaliteit Matrix De Lift Liftonderhoud
(Afbeelding 40)

 

Reviews op internet

 Op Google hebben 32 beoordelaars De Lift BVBA gemiddeld met 3,5 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 41)

 De Lift
Afbeelding 41

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis De Lift BVBA

Het bedrijf De Lift BVBA werd opgericht in 2003 en ze spitsen zich toe op het onderhouden en moderniseren van alle liftmerken. Het bedrijf groeit nog elke dag. Momenteel servicen ze maar liefst 7500 liften en dit aantal groeit nog steeds.

Services

De Lift BVBA is een van de grotere bedrijven als het gaat om liftonderhoud en service, liftrenovatie, liftreparatie, ze geven 100% service op alle liften.

Actief in welke regio?

De Lift BVBA biedt producten en diensten aan in heel België: OOST-VLAANDEREN, WEST-VLAANDEREN, ANTWERPEN, BRUSSEL en LIMBURG

Organisatiegrootte De Lift

De Lift heeft circa 150 man personeel in dienst.

Kantoren

De kantoren van de Lift zitten aan de Begoniastraat 30c 9810 te Eke – Nazareth Regio Oost-Vlaanderen en aan de Langlaarsteenweg 168 2630 te Aartselaar - regio Antwerpen

Aantal monteurs

De Lift BVBA heeft wel 90 liftmonteurs in heel België 24/7 beschikbaar.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - TKElevator

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Lift van de Lift aan.

Vraag nu offertes aan voor onderhoud van uw lift

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de verschillende liftmerken?


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken