Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

Mobilift

Mobilift is een trapliften leverancier en installeert trapliften in heel België. Daarnaast is het mogelijk gebruikte trapliften af te nemen. Ook is het een service van Mobilift om de trapliften te onderhouden.Mobilift Ook is het mogelijk uw traplift te laten herstellen of wisselstukken aan te schaffen voor uw traplift.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die zoekende zijn naar een traplift, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel  België sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van trapliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 39)

Mobilift.be Prijs kwaliteit matrix

 

Reviews op internet

Tot nu toe hebben 2 beoordelaars hebben Mobilift gemiddeld met 5 sterren van de 5 beoordeeld.  (zie afbeelding 40)

Mobilift be google reviews
Afbeelding 40

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Mobilift

Sinds de oprichting van Mobilift heeft het bedrijf een mooie groei ondergaan. Het is een typisch familiebedrijf en ze staan garant voor kwaliteit en goede service. Mobilift wil en kan trapliften leveren voor alles soorten trappen, rechte trappen, kromlopende trappen wenteltrappen of spiltrappen en trappen die buiten of half buiten zijn. Ook is het mogelijk tweede hands trapliften aan te schaffen.

Services

Mobilift Levert en installeert vakkundige te trapliften op elke gewenste trap. Daarnaast is het mogelijk om met een aanpassingspremie voor 65-plussers een traplift aan te schaffen.

Actief in welke regio?

Mobilift levert in heel België  trapliften: gebruikte trapliften, nieuwe trapliften, huren van trapliften en traplift reparatie..

Organisatiegrootte

Meer dan 150 werknemers.

Kantoren

het hoofdkantoor van Mobilift is gevestigd aan de Kolbloemstraat 22, te Tongeren, België

Aantal monteurs

Mobilift heeft meer dan 30 monteurs in dienst.

Snelheid respons bij een eventuele storing

24/7 service en storingsdienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft.  - Otis - Schindler - Skylift

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan.

Vraag Mobilift traplift offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over trapliften.


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken