Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

Hugo de Jongh

bouwt personenliften al sind 1974 en voer onderhoud en renovatie aan liften uit. Hugo de Jongh is fabrikant in verschillende soorten liften waaronder personenliften, goederenliften, rolstoelliften, huisliften en keukenliften. Hugo de Jongh produceert alle onderdelen van de liften zelf. Het bedrijf voert ook het liftonderhoud & service aan de liften uit. Daarnaast hebben ze ook veel modernisatie projecten lopen en hebben ze een groot klantenbestand opgebouwd de afgelopen jaren.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar personenliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 38)

 Prijs Kwaliteit Matrix Hugo de Jongh Personenliften
(Afbeelding 38)

 

Reviews op internet

Op Google hebben 40 beoordelaars Hugo de Jongh gemiddeld met 2,6 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 39)

 Hugo de jongh
Afbeelding 39

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring of risicoanalyse van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Hugo De Jongh

Hugo De Jongh nv is in het jaar 1974 opgericht. Initieel als eenmanszaak later werd het bedrijf aanzienlijk groter. Het bedrijf was gevestigd in Deurne vlakbij het centrum van Antwerpen. In het begin waren nog geen werknemers in vaste dienst en deed Hugo De Jongh zelf al het onderhoud en herstellingswerkzaamheden van een 5 tal liften in Antwerpen. de allereerste werknemers kwamen in 1978 in dienst. Doordat het bedrijf snel groeide was er ook meer ruimte nodig dus toen verhuisde Hugo De Jongh  aan een grote invalsweg in Antwerpen.

Services

Hugo De Jongh biedt een groot assortiment van hydraulische-, tractie- en machinekamerloze liften aan. Ze produceren liftinstallaties volledig op maat en naar wens van de klant. Daarnaast bieden ze nog onderhoud & service van de liften aan en liftrenovatie en modernisatie van personen- en huisliften.

Actief in welke regio?

Hugo De Jongh biedt producten en diensten aan in héél België

Organisatiegrootte Hugo De Jongh

Hugo De Jongh heeft een organisatiegroote van wel 120 man personeel. 

Kantoren

De kantoren van Hugo De Jongh zitten aan de Noorderlaan 81, 2030, te Antwerpen en aan de Rustenburgstraat 21, 8000 te Brugge.

Aantal lift techniekers

Hugo De Jongh heeft een zeer kundig team (50 Man) van lift techniekers in dienst

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - TKElevator - Otis - Kone 

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een liftrenovatie aan.

Liftrenovatie offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie liftrenovatie en of modernisering.


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken