Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

De prijzen van trapliften en de goedkoopste opties

Er zijn best wel veel soorten trapliften ( wel 9). Het is dan ook goed voor te stellen dat het ingewikkeld kan zijn om uit te zoeken wat nu welke optie van een traplift kost? We laten u zien wat er verschillen in prijzen zijn en dan kunt u zelf  een helder beeld krijgen van wat een traplift nu gaat kosten. 

Kostprijs overzicht Trapliften

 1. De traplift voor de gewone rechte trap met gemiddeld 15 treden.

  Traplift voor een rechte trap

 2.  De traplift voor een rechte trap die na een paar (3 of 6) treden een klein plateautje heeft en dan weer een paar treden (3 of 6).

 3.  De traplift voor een rechte trap die na een paar (3 of 6) treden een klein plateautje heeft en dan weer een paar treden(3 of 6) en dan weer een klein plateautje.

 4.  De traplift voor een trap met één bocht en optioneel één plateautje en dan weer treden.

  Traplift voor een trap met 1 bocht

 5. De traplift voor een trap met twee bochten.

 6. De traplift voor een trap met drie bochten

 7. De traplift voor een trap met één bocht die na een paar (3 of 6) treden een klein plateautje heeft dan een bocht maakt en dan weer een paar treden (3 of 6).

 8. De traplift voor een trap met twee bochten die na een paar (3 of 6) treden een klein plateautje heeft dan een bocht maakt en dan weer een paar treden(3 of 6)  en dan weer een klein plateautje en dan een bocht maakt.

 9. De traplift voor een traplift met drie bochten die na een paar (3 of 6) treden een klein plateautje heeft een bocht maakt en dan weer een paar treden(3 of 6) een bocht maakt en dan weer een klein plateautje en dan tenslotte weer een bocht maakt.

  Traplift voor trap met 2 bochten of meer


De goedkoopste en duurste prijzen van de bovenstaande trapliften

 • De prijs van traplift nummer 1. Dit is de allergoedkoopste optie. Een traplift voor een gewone rechte trap kost gemiddeld tussen de € 2.450 – € 3.200

 • De prijs van traplift nummer 2. Dit is een goedkoopste optie. Een traplift voor een gewone rechte trap die na een paar (3 of 6) treden een klein plateautje heeft en dan weer een paar treden kost gemiddeld tussen de € 2.650 – € 3.500.

 • De prijs van traplift nummer 3. : Dit is een traplift voor een gewone rechte trap die na een paar (3 of 6) treden een klein plateautje heeft en dan weer een paar treden(3 of 6) en dan weer een klein plateautje kost gemiddeld tussen de € 3.650 – € 3.900.

 • De prijs van traplift nummer 4. De traplift voor een trap met één Bocht en optioneel één plateautje en dan weer treden kost gemiddeld tussen de € 4.000 – € 5.100.

 • De prijs van traplift nummer 5. De traplift voor een trap met twee bochten en optioneel één of twee plateautjes en dan weer treden kost gemiddeld tussen de € 4.500 – € 6.000.

 • De prijs van traplift nummer 6. De traplift voor een trap met drie bochten en optioneel één, twee of drie plateautjes en dan weer treden kost gemiddeld tussen de € 6.100 – € 7.800.


Binnenzijde of buitenzijde van de trap

Het is mogelijk te kiezen aan welke zijde van de trap u de traplift bevestigd wilt hebben. Dit is een optie die u kunt aangeven bij de aanschaf van uw traplift. U kunt kiezen uit de traplift aan de spilzijde van de trap of aan de buitzijde. De vanaf prijs voor dit type lift ligt rond de op € 6.000 – € 7.700.

Tweedehands of reparatie

Bij een traplift voor een rechte trap ligt de prijs dan al snel € 800 – € 1.100 lager. Het hang er van af hoe oud de traplift is en hoe het onderhoudn is geweest en van welke partij de traplift afkosmtig is. Dus vraag altijd meerdere tweedehands traplift offertes aan zodat u het verschil goed kunt terug zien in de offertes.

Bij een traplift voor een trap met één of twee bochten ligt de prijs dan al snel € 1.600 – € 2.500 lager dan de nieuwprijs.

Uw bestaande traplift laten repareren of opnieuw laten onderhoud is een goed alternatief om veilig met uw traplift op en neer te gaan in uw huis. Bekijk ook deze optie eens goed voordat u een traplift aanschaft. Want het is best wel een uitgave om een traplift aan te schaffen. We helpen u graag om de beste oplossing te vinden. Vraag geheel vrijblijvend Traplift offertes aan.


Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over trapliften.