Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

Cosmo Lift

Cosmo Lift is een liftbedrijf wat zich gespecialiseerd heeft in liftonderhoud & service. Ze noemen zichzelf een dynamisch installatie- en onderhoudsbedrijf. Cosmolift is eigenlijk eigendom van Schindler maar is operationeel onder haar eigen bedrijfsnaam Cosmo Lift BVBA. Ze staan vooral goed bekend om hun adequate storingsdienst.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar liftonderhoud en installatie, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 32)

 Prijs Kwaliteit Matrix Cosmo Liften Huisliften
(Afbeelding 32)

 

Reviews op internet

Op Google hebben 12 beoordelaars LIFTMERK Liften gemiddeld met 4,3 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 33)

 Cosmo Liften
Afbeelding 33

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Vraag Cosmo Lift offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.

 

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Cosmo Lift BVBA

Het bedrijf Cosmo lift  isin 1972 opgericht  en werd in 1988 overgenomen door de bekende liftbarikant Schindler. Cosmolift heeft veel langlopende klanten die ze goed bedienen en ze zorgen er ook voor dat ze alles volgens de ISO 9001-2008 certificering en normering uitvoeren. Dit is een van de sterkere punten van Cosmo Lift.

Services

Cosmo lift zorgt voor adeuqatie installatie van liften en goed liftonderhoud.  Cosmolift streeft naar het altijd verbeteren van het kwaliteitsniveau. Daarnaast hebben ze een uitstekende service en storingdiesnt die altijd operationeel is en ook in dienst staat van Schindler liften.

Actief in welke regio?

Cosmo lift biedt producten en diensten aan in heel België.

Organisatiegrootte LIFTMERK

Cosmo lift heeft een organisatiegroote van 35 personen. 

Kantoren

Het hoofdkantoor van Cosmo lift  zit aan de Venecolaan 52J, 9880 in Aalter, België

Aantal monteurs

Cosmo lift heeft een 20 tal technici en monteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - TKElevator

 

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Liftmerken aan.


Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie: Liftmerken?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken