Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

MY LIFT

MyLift is een middelgroot bedrijf wat wordt gerund door Tom en Koen die samen wel 25 jaar aan ervaring hebben in de liftbranche. MyLift BVBA  is de perfecte partner voor personenliften, goederenliften, autoliften en ook hefplatformen. My Lift levert ook onderhoud & service aan personenliften en goederenliften. Daarnaast hebben ze veel modernisatie projecten gerealiseerd.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar personenliften en goederenliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als middelgrote en kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 26)

 Matrix My Lift
(Afbeelding 26)

Reviews op internet

My Lift  heeft nog geen reviews op Google (zie afbeelding 27)

 My lift review
Afbeelding 27

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis MyLift

Het bedrijf werd uit vriendschap gesticht doordat  de zaakvoerders Tom en Koen tot de conclusie kwamen dat ze met hun gezamelijke kennis goede service en prodcuten binnen de liftenbracnhe konden bieden. Hun hoofdmotto is Persoonlijke service en werk van zeer goede kwaliteit. Hieraan houden ze zich dan ook altijd.

Services

MyLift levert de volgende diensten; onderhoud en service aan personenliften en goederenliften. Liftrenovatie- en modernisatie. Maar ze leveren ook huisliften en autoliften.

Actief in welke regio?

My Lift biedt haar producten en diensten aan in België

Organisatiegrootte My Lift

My Lift heeft 15 werknemers in dienst.

Kantoren

Het hoofdkantoor van MY Lift zit aan de Schorvoortberg 30, 2300 in Turnhout

Aantal monteurs

My Lift heeft 10 liftmonteurs en lifttechnici werkzaam.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Thyssen Krupp - MPliften - Pareyn Liften

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een personenlift aan.

My Lift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de personenliften.


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken