Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Matrixliften

Matrixliften is en bekende installateur van goederen- en personenliften uit Merelbeke. Ze kunnen u bedienen in heel Vlaanderen. Ze leveren ook huisliften van meerdere fabrikanten, net als trapliften en platformliften. Dit bedrijf heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring binnen de liftenbranche. Daarnaast voeren ze ook het onderhoud aan de door henzelf geplaatste liften uit. Matrix Liften staat de voor beste prijs-kwaliteitverhouding als het om liften gaat.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar personenliften en goederenliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 34)

 Prijs Kwaliteit Matrix Liften Huisliften
(Afbeelding 34)

 

Reviews op internet

Op Google hebben 2 beoordelaars Matrix Liften gemiddeld met 5 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 35)

 Matrix Liften review
Afbeelding 35

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Matrixliften

Het bedrijf Matrix liften is 25 jaar geleden opgericht en heeft al meer dan 1200 liften geplaatst en daar komen jaarlijks 100 liften bij. Matrix lfiten heeft erg veel ervaring als het gaat om het plaatsen en onderhouden van liften. Het motto van Matrix liften is om samen met de klant een passende oplossing te vinden en daarmee halen ze uitstekende resultaten.

Services

Matrix liften is een bekende bedrijf als het gaat om personenliften en goederenliften. Liftonderhoud en service is ook een service die ze aanbieden. Ze voeren alle liften rechtstreeks in van de fabrikanten met ISO9001+[2008]-certificaat.

Actief in welke regio?

Matrix liften biedt haar producten en diensten aan in heel Vlaanderen

Organisatiegrootte Matrix liften

Matrix liften heeft een personeelbestand van meer dan 150 mensen.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Matrix liften zit aan de Gaversesteenweg 167, 9820 in Merelbeke.

Aantal monteurs

Matrix liften heeft wel 35 specialisten en  liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Thyssen Krupp

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een personenlift aan.

Vraag nu offertes aan voor een goederenlift

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen voor meer informatie over de personenliften of goederenliften.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken