Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend offertes

Vul gemeente of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Astra lift

Astra lift is een merkonafhankelijk liftbedrijf dat met een groot netwerk van toeleveranciers vanuit 3 vestigingen in Nederland altijd op zoek gaat naar de beste en meest vernieuwende oplossing voor hun klanten. Met de persoonlijke benadering van een kleinschalig bedrijf weet Astra Lift toch de kwaliteit en serviceverlening van een multinational te bieden. Met het merk Kleeman, als één van de grootste liftproducenten van Europa met afzetmarkten door heel Europa heeft Astra een betrouwbare en solide leverancier. Door de nauwe banden die Astra Lift heeft met Kleeman kan Astra snelle service bieden als het gaat om reparatie en modernisering. Ook werkt Astra nauw samen met Kleeman bij de ontwikkeling van nieuwe vooruitstrevende producten. De corporatielift is hieruit voortgekomen. Een product van zeer hoogwaardige kwaliteit, speciaal ontwikkeld voor woningcorporaties. In Nederland is Astra dan ook het grootste liftbedrijf dat Kleeman liften levert en monteert en onderhoud en daarmee dus preferred supplier van dit merk. Ook als de Kleeman lift niet door Astra is geïnstalleerd, kunnen klanten bij Astra terecht voor service, modernisering en onderhoud.

Reviews op internet

Astra Lift krijgt goede beoordelingen op de website van Google. 9 beoordelaars hebben Astralift gemiddeld met 4 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 20)

afbeelding 22 van reviews van Google over astralift
Afbeelding 22

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar liftonderhoud, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van huisliften kunnen ze zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteit matrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.

afbeelding 23  matrix met logos van alle onderhoudspartijen
Afbeelding 23

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Vraag direct offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.

 

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Astralift

Astra Lift bestaat 15 jaar en is in de loop der tijd uitgegroeid tot het grootste Nederlandse liftbedrijf. Ze zijn van een klein bedrijf met 5 medewerkers uitgegroeid naar een bedrijf met meer dan 75 vaste werknemers, 3 vestigingen door het land en een 24/7 bereikbaarheid.

Services

De merkonafhankelijke positie van Astra Lift maakt dat zij service voor elke type lift kunnen leveren. Kwaliteit en kennis staat daarbij voorop. Astra biedt preventief en correctief onderhoud, reparatie en modernisering en vervanging van totale liftinstallaties en dit altijd met een persoonlijke benadering. Astra Lift streeft naar het geven van persoonlijke aandacht, bevat over een wijd uitgebreid netwerk van vakbekwame medewerkers en een uitgebreid magazijn met veel onderdelen op voorraad en een eigen werkplaats voor noodaanpassingen.

Actief in welke regio?

Astra is actief in heel Nederland.

Organisatiegrootte

Astra heeft 3 vestigingen en 75 medewerkers totaal en 24/7 bereikbaarheid van monteurs door heel Nederland.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Astra is in Bleiswijk op de Prismalaan West 23, daarnaast heeft Astra een regiokantoor in Leeuwarden en twee vestigingen in Venlo en Emmeloord.

Snelheid respons bij een eventuele storing

Astra Lift heeft een 24/7 bereikbaar telefoonnummer voor storingen. Ervaren monteurs staan de hele dag klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. Geef in het vakje “aanvullende informatie” aan dat u een offerte van Astra Lift wilt ontvangen.


Bel me terug

Stuur offertes

Bel 003120-4637185
Liftprijzen vergelijken